Nieuw(s) in december

27/11/2017

Een beetje "Dickens", een beetje vrieskou, feest en gezelligheid waren mijn belangrijkste inspiratiebronnen voor deze borduurpatronen.

Tegelijkertijd is dit wat ik u graag wil toewensen in de komende maand en.... een beetje tijd, tussen alle drukte door, om even heerlijk te  borduren.

 

De nieuwe borduurpatronen deze maand.

- 4 biscornu patronen ( Kunst&Cultuur/Natuur)

- 3 wenskaartpatroontjes (Kerstdagen/Sport Spel&Hobby)

- 1 Triangle in goud met zilver (specials)

- 1 geboortetegel (gelegenheidstegels)

- 3 randmotieven (Natuur/Feestdagen)

en 1 speldenkussenpatroon.

 

 

Ik hoop dan ook van harte dat er iets naar uw smaak tussen zit.  Ook op het tweede nieuwsbord staan nog nieuwe patronen afgebeeld het gratis "Patroontje van de maand"  december 2017.

 

 I.v.m. de feestdagen en jaarwisseling zullen de nieuwe borduurpatronen, aanbiedingen en het gratis patroontje voor de maand januari,

verschijnen per vrijdag 5 januari 2018.

 

Tip: Als u op de home-pagina een paar keer op het logo klikt, komen er bovenaan die pagina steeds wisselende foto 's tevoorschijn. 

 

Heeft u vragen of zoekt u een kruissteekpatroon rond een bepaald thema? laat het mij dan gerust weten door een email te sturen of een berichtje op mijn Facebookpagina (Alita's Borduurpatronen) te plaatsen. Wellicht kan ik, tijdens het maken van een nieuwe reeks patronen, rekening houden met uw ideeën.

 

Alvast hele goede feestdagen en veel borduurplezier toegewenst!

Alita